Izložbeni prostor Regionalnog centra kompetentnosti Ruđera Boškovića na Interliberu privukao veliku pozornost

Mladi su iskazali veliki interes za radionicu s VR naočalama

Na Zagrebačkom Velesajmu održava se 44. međunarodni sajam knjige Interliber.

Prvoga dana, 8. studenoga, izložbeni prostor Regionalnog centra kompetentnosti Ruđera Boškovića privukao je veliku pozornost posjetitelja svih uzrasta.

Bila je to prilika za promicanje novih tehnologija koje unapređuju procese i načine učenja u školi. Zainteresirani su upoznati s opremom koja se koristiti u nastavnim aktivnostima, a posebnu pozornost privukla je radionica s VR naočalama. Za nju je poseban interes iskazao i gradonačelnik grada Zagreba, Tomislav Tomašević koji je velikom broju okupljenih medija izjavio da ulaganje u razvoj obrazovnih programa i tehnologije doprinosi razvoju društva u cjelini i da je RCK Ruđera Boškovića dobar primjer kako provedbom projekta koji donosi takvo ulaganje privući interes mladih za upis.

Dobro ozračuje i stalni “šušur” na štandu i oko njega pokazatelj je da je nastup na spomenutom sajmu opravdao očekivanja.

Brojni osnovnoškolci iskoristili su vrijeme provedeno na sajmu i za ugodno druženje s nastavnicima škole te se taj se način iz prve ruke informirali o nastavnim sadržajima.

Štand Regionalnog centra kompetentnosti Ruđera Boškovića na Interliberu možete posjetiti još do petka 11. studenoga 2022. godine.  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.