1.i.2.prosinca posjetite izložbeni prostor RCK Ruđera Boškovića na sajmu CROAGRO

U četvrtak, 01. i petak 02. prosinca 2022. godine Regionalni centar kompetentnosti Ruđera Boškovića sudjelovat će na CROAGRO, međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

Paviljonima Zagrebačkog velesajma ponovo će zavladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme.

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja, poručili su organizatori sajma.

Regionalni centar kompetentnosti Ruđera Boškovića i ovaj je sajam stavio na popis lokacija na kojima će se predstaviti tvrtkama, znanstvenim institucijama, krajnjim korisnicima i budućim polaznicima budući da će njegov razvoj biti prvi ogledni i pokazni primjer povezivanja strukovnog obrazovanja s industrijskim okruženjem u cijeloj Hrvatskoj, te u ovom dijelu jugoistočne Europe i šire.

Na ovogodišnjem CROAGRO sajmu posjetitelje očekuju brojne popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na kojima svi zainteresirani mogu pronaći relevantne informacije ili proizvode za sebe ili svoju gospodarsku djelatnost.

Dođite na CROAGRO i upoznajte se s predstavnicima škole te informirajte na jednom od zasigurno najinteraktivnijih izložbenih prostora.