Najava sudjelovanja RCK Ruđera Boškovića na CroAGRO 2023

Od četvrtka 30. studenoga do nedjelje 03. prosinca 2023. godine Regionalni centar kompetentnosti Ruđera Boškovića, Zagreb sudjelovat će na CROAGRO, međunarodnom sajmu poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije.

U doba ubrzanog razvoja tehnoloških inovacija kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, cilj sajma je okupiti i prezentirati visokotehnološke proizvode i usluge svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije uz B2B susrete i razmjenu iskustava i znanja, kažu organizatori sajma CROAGRO. Upravo zato bit će to prilika da se Regionalni centar kompetentnosti Ruđera Boškovića predstavi tvrtkama, znanstvenim institucijama, krajnjim korisnicima i budućim polaznicima.

Jedan od ciljeva projekta RCK Ruđera Boškovića je povećanje kvalitete nastavnika, njihovo stručno usavršavanje, ali i studijska putovanja, digitalizacija obrazovnih sadržaja, bolja oprema, a sve kako bi se povećala kvaliteta izvođenja nastave. Jako puno se radi i na jačem povezivanju s gospodarstvom, odnosno s tvrtkama u regiji, ali i šire.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.