Posjet francuskog izaslanstva

U Regionalnom centru kompetentnosti u sektoru elektrotehnike i računalstva Tehničke škole Ruđera Boškovića, u petak, 17. svibnja 2024. održan je posjet francuskog izaslanstva na kojem su sudjelovali gosp. Benoît Le Dévédec (ataše za jezičnu i obrazovnu suradnju Francuskog veleposlanstva), gđa Isabelle Wolf (voditeljica međunarodnih odnosa za akademske vlasti u Strasbourgu), gđa Adeline Willaume (voditeljica međunarodnih odnosa za akademske vlasti Nancy-Metz) i gđa Chinez Ziadi (službenica za međunarodne odnose akademskih vlasti Nancy-Metz).

Predstavnici francuskog izaslanstva imali su priliku upoznati se s projektima „Uspostava RCK Ruđera Boškovića” u sektoru elektrotehnike i računalstva.

Osim voditelja RCK Ruđera Boškovića, gospodina Ervina Palanovića, dipl. ing. gostima se obratila i nastavnica engleskog i francuskog jezika, gđa Sanja Cvijanović, prof.

Predstavnicima francuskog izaslanstva prikazan je dosadašnji rad i bogat opus projekata u kojima je Škola sudjelovala. Tijekom posjeta, gosti su imali priliku vidjeti novoizgrađene i novoopremljene prostore te konkretne projekte koji se realiziraju na novim i suvremenim strojevima i opremi.

Uz obostranu želju za daljnjom suradnjom, nadamo se kako će ovakvih posjeta te novih suradnji biti još više.

Jusqu’à une nouvelle réunion!